Vadászat a vadászkutyák igényeire szabva!

Képzés és gyakorlási lehetőség vadászkutyáknak, vadászat közben!

2018. elején, Győr környéki mezőkön és bokrosokban vadászkutyás vadászatokat tartunk kieresztett fácánokra, ahol a hangsúly a kutyák munkájának finomításán lesz. A vadászaton nem tréning körülmények lesznek, hanem a vadászhagyományoknak megfelelően kerül megrendezésre. A vadászok figyelnek arra, hogy minden kutya megfelelő mennyiségű feladathoz jusson és a terítéket is a kutyavezetők között osztjuk szét.

Várunk minden két évnél fiatalabb vadászkutyát és vezetőjét, vagy VAV bizonyítvánnyal rendelkező idősebb kutyát (a hatályos törvények szerint csak a 2 évnél fiatalabb kutyák vehetnek részt vadászaton Vadászati Alkalmassági Vizsga letétele nélkül),

• aki szeretné kutyájával kipróbálni, vagy tesztelni, milyen is egy valódi vadászat
    • aki a későbbiekben szeretne vadászaton részt venni vagy VAV-ot tenni, de előbb kipróbálná
    • akinek nincs lehetősége minősítő vizsgák letétele előtt vadászaton részt venni
    • aki egyszerűen megnézné: miért is tenyésztették a kutyáját
    • aki gyakorolni szeretne kutyájával

A tervezett időpontok

• 2018.01.06. szombat
  • 2018.01.20. szombat
  • 2018.02.11. vasárnap

A helyszíneket, mivel több vadásztársaság is a kezdeményezés mellé állt, a jelentkező kutyák ismeretében határozzuk meg úgy, hogy a lehető legjobban szolgálják a fajta specifikus igényeket!

Részvételi díj egy kutya és vezetője számára: 30.000 Ft, amely tartalmazza a vadászaton történő részvételt trénerek irányításával, a teríték arányos részét és egy vadászreggelit a területen, pihenő közben.

Ha valaki karácsonyi ajándékként adná, készítünk ajándékkártyát és eljuttatjuk.

Rendező és további információ:

Pánfalvi Edit

Vadászkutyasuli Sopron, Tel: +36 20 388 50 99, Web.: www.vadaszkutyasuli.hu